Ataköy Hastanesi , doğru tanı ve tedavi yöntemleriyle sağlık sektörünün öncü kurumlarından biri olan, hasta hak ve sorumluluklarını gözeten ve yüksek standartlarda, nitelikli tıbbi hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. 

Öğretim görevlisi ve uzman hekimlerden oluşan kadromuzla 24 saat siz kıymetli hastalarımızın hizmetindeyiz. Sizlerden aldığımız güç ve destekle hizmet çeşitliliğimizi ve kalitemizi her gün artırarak size en iyiyi ekonomik olarak sunmanın gayreti içindeyiz.

Misyonumuz 

- Sağlıklı bir toplum anlayışı ile hasta memnuniyeti odaklı,yüksek kalitede nitelikli sağlık hizmetini tıbbi etik değerler çerçevesinde,ekonomik olarak sunmak. 

Vizyonumuz 

- Çağdaş altyapısı ve enson teknolojiyi kullanan deneyimli ekibi ile uluslar arası sağlık standartlarını benimseyen,tedavi edici uygulamaların yanı sıra koruyucu sağlık hizmetlerine de önem veren,bölgemizde ve Türkiye'de saygın referans bir sağlık kuruluşu olmak. 

Kalite Politikamız

- Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını oluşturmak.

- Hasta haklarını koruyarak etik ilkelere dayalı sağlık hizmetini sunmak.

- Hastalarımıza doğru tanı ve tadavi hizmetlerini sunarak yaşam kalitelerini arttırmak.

- İş arkadaşlarımızla ilişkilerimizde sevgiye,saygıya,paylaşıma ve işbirliğine önem vererek yaratılan ekip ruhu ile başarı ve başarısızlıkta sorumluluğu paylaşmak.

-Sosyal Güvenlik Kurumu anlaşmalarımızla kaliteli hizmet anlayışımızı daha geniş kitlelere ulaştırmak.

- Hizmet içi ve diğer eğitimlerle bilgi ve becerilerimizi arttırmak ve kurumumuzda kalite yönetim sistemini sürekli geliştirmek temel amacımızdır.